Yhteystiedot, tilaus-, toimitus- ja palautusehdot

YHTEYSTIEDOT

Miilun putiikki, Miilukatu 4, 70620 KUOPIO email: miilunputiikki@gmail.com

Verkkokaupan tuotteita myy Miilun putiikki (Y-tunnus 3212796-2). Myymme tuotteita täysi-ikäisille Suomen kansalaisille Suomeen. Pidätämme oikeuden hintojen ja lähetyskulujen muutokseen. 

TILAAMINEN

Tuotteet tilataan internetissä osoitteessa miilunputiikki.myshopify.com ostoskorin kautta. Maksunvälittäjänä toimii Klarna. Kauppa-alusta (Shopify) lähettää tilauksesi yhteydessä tilausvahvistuksen Miilun putiikin nimissä sähköpostiisi. Siitä ilmenee mm. mitä olet tilannut, kuinka paljon se maksaa ja paljonko ovat toimitus- ja kuljetuskustannukset. Toistaiseksi Miilun putiikki tarjoaa toimitus- ja kuljetuskustannukset ilmaiseksi. Valmistusyhteistyökumppani Gelato voi myös lähettää tilauksiin liittyviä tietoja. 

TOIMITUSAIKA

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä oleviin toimitusehtoihin. Toimitamme tuotteita niin itse tehden kuin yhteistyökumppaneilta, joten toimitusaika voi vaihdella 2 - 15 vuorokauden välillä. 

MAKSAMINEN

Voit maksaa tuotteet Klarnan sivuillamme tarjoamilla maksuvaihtoehdoilla. 

VAIHTO JA PALAUTUS

Tuotteet tehdään tilausten mukaan. Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on aina 14 vuorokauden palautusoikeus, poislukien asiakkaan omilla tiedoilla painetut tuotteet. Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk tuotteen toimittamisesta.

Jos siis tilaat tuotteen räätälöitynä omalla nimelläsi, tai rakennat yksilöllisen tuotteen kauppamme tarjoamilla toiminnoilla, esim. nimikoidun mukin, tuote on mittatilaustuote ja sillä ei ole Kuluttajansuojalain mukaista palautusoikeutta.

Palautettavan tuotteen tulee uudenveroinen ja alkuperäispakkauksessa.

Tuotteiden palautuksen yhteydessä, ole ensin yhteydessä sähköpostitse tai viestitse. Virheettömien tuotteiden palautukset tapahtuvat asiakkaan kustannuksella.

Miksi palautus on asiakkaan kustannuksella? Kunnioitathan tuotteita, jotka valmistetaan vain tilauksesta ja tilaat vain tuotteita, jotka haluat pitää. Pienen yrityksen ei ole mahdollista maksaa palautuskustannuksia, jotta myös muiden asiakkaiden tuotteiden hinnat pysyvät kohtuullisella tasolla.

Reklamaatiotapauksissa otathan yhteyttä: miilunputiikki@gmail.com ja sovit palautuksesta.

Kun tuote on palautunut takaisin ja se on tarkastettu, palautamme rahat. Rahapalautuksen muoto sovitaan erikseen asiakkaan kanssa.

Jos tilaat tuotteet ja et nouda niitä niin, että paketti palautuu, perimme tästä pakkaus-, lähetys- sekä palautuskuluja 12,90€.

VIRHEELLISET TAI VIOITTUNEET TUOTTEET

Mikäli tilaamasi tuote on vioittunut tai muutoin virheellinen, pyydämme ystävällisesti olemaan välittömästi ja ennen tuotteen mahdollista käyttöä yhteydessä Myyjään miilunputiikki@gmail.com kuvan kera, reklamaatio on tehtävä kuljetuksessa vioittuneesta tuotteesta viimeistään 7 päivän kuluessa toimituksesta, kuitenkin ennen käyttöä. Mikäli pakkaus on vioittunut kuljetuksessa, on vioittumisesta tehtävä ilmoitus välittömästi rahdinkuljettajalle, eli Postille tai muulle kuljetuspalveluntarjoajalle.

MUUTA

Miilun putiikki käsittelee kaikki asiakastiedot huolellisesti ja luottamuksellisesti.

Miilun putiikki ei luovuta tietoja kolmannelle osapuolelle. Asiakastietoja siirtyy kuitenkin kauppa-alustan pitäjälle Shopifylle, tuotantoyhteistyökumppanille (Gelato), kuljetusyriksille, kuten Asendia, DHL ja Posti sekä maksupalveluntarjoajalle Klarnalle.

REKISTERISELOSTE

REKISTERINPITÄJÄ

Miilun putiikki, Miilukatu 4, 70620 KUOPIO. Yhteyshenkilön yhteystieto rekisteriä koskevissa asioissa: sturpilo@gmail.com

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on Miilun putiikin asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä tilauksien hallinta ja käsittely. Tietoja voidaan käyttää toiminnan kehittämiseen sekä tilastollisiin tarkoituksiin.

REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ

Nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, tilausten tiedot, tilausten seurantakoodit.

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

Verkkokauppa ja siihen liittyvät järjestelmät sekä lisäksi verkkokaupan markkinointiin liittyvät kampanjat.

TIETOJEN SÄÄNNÖNMUKAISET LUOVUTUKSET

Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille lukuunottamatta verkkokaupan tekniseen hallinnointiin liittyviä toimia (esim. palvelimen tai verkkokauppa-alustan hallinnointi). Kaikkia rekisterin käyttäjiä sitoo vaitiolovelvollisuus. Tietoja voidaan luovuttaa nähtäväksi rekisterissä oleville henkilöille tarkistusta varten. Tiedot voidaan poistaa järjestelmästä pyydettäessä.